Proclaimer

WeenerXL is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. Bij voorbaat hartelijk dank!


Privacy

WeenerXL hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens in verband met het gebruik van "Mijn Uitkering". Informatie over bezoeken aan Mijn Uitkering wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en niet gebruikt ter identificatie van individuele personen. De naam- en adres- en telefoongegevens die worden opgegeven voor de beantwoording van een e-mail, zullen alleen voor dit doel door WeenerXL worden gebruikt.
 

Copyright

WeenerXL behoudt het auteursrecht op de via de internetsite van WeenerXL verstrekte informatie, inclusief beeldmerken, logo's, grafische voorstellingen en fotomateriaal. Niets uit de informatie mag zonder schriftelijke toestemming openbaar worden gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd.

Wanneer derden foto's ter beschikking stellen voor publicatie op deze internetsite doen zij daarmee afstand van hun auteursrecht, recht op handelsmerk en andere intellectuele rechten.

by: iBuro